The story of a con


Helt fra barndommen av har jeg blitt trent opp til å være en sosial kameleon. Med en oppvekst på tre kontinenter og flytting mellom dem minst annethvert år ble jeg raskt en ekspert i å lese omgivelsene mine for å kunne utnytte dem til min fordel...


Siden har jeg brukt mesteparten av min tid på å utforske hjernen vår; nærmere bestemt: å finne ut hvordan hjernen vår fungerer for å så kunne manipulere både min og andres oppfatning av virkeligheten. Jeg har studert psykologi, jeg har eksperimentert med illusjoner, jeg har jobbet hardt for å utvikle egne evner og ferdigheter både fysisk og psykisk og ikke minst: jeg har lært meg å overleve i egen kraft først på "gata" og så i næringslivet.

Helt PERFEKT, alt klaffet... Det er så bra med folk som LEVERER!

- Ingemar Goksøyr

Nå ønsker jeg å bidra med den kunnskapen jeg har samlet i årenes løp. Jeg ønsker å formidle de teknikkene jeg har utviklet med andre, så vi kan kommunisere bedre og sammen ta kontroll over vår egen situasjon!


Jeg kaller det "Underholdning med Mening"!


Ved hjelp av ulike praktiske demonstrasjoner av ShortCons, BarBets, Lommetyveri, Tankemanipulasjon og andre teknikker viser jeg hvordan din hjerne konstant skaper din virkelighet og deretter lærer jeg deg å ta kontroll over disse mekanismene. Jeg gjør show, foredrag og konsulentoppdrag, og jeg skreddersyr mine innslag til å passe dine mål med ditt event... Jeg er jokeren som får ditt arrangement til å lykkes!


Ta kontakt, så gir jeg deg noen ekstra ess opp i ermet når det trengs!

Ta kontakt!

For en uforpliktende idémyldring!