Lås opp ditt teams fulle potensial!! 

- Ruben Gazki gir deg effektive "lifehacks" og AHA-opplevelser som huskes.


Ruben Gazkis foredrag gjøres med et gnistrende glimt i øyet, imponerende presisjon, slående fingerferdighet, treffende humor, sanne historier fra et utrolig liv, masse publikumstekke og attpåtil en god dose faglig tyngde. Med en oppvekst på tre ulike kontinenter og en bakgrunn fra både sirkus, sideshows og gatesvindel, har han både kunnskapen, erfaringen og de praktiske metodene som gjør at han kan forme atmosfæren i ethvert arrangement akkurat slik du vil ha den. 


Dersom du planlegger et seminar og ønsker deg en kombinasjon av visuell læring, underholdende formidling og dyptgående undervisning er Ruben Gazki mannen for deg.

"Ruben Gazki har et spekter som er helt utrolig! Han fyller de største scener like naturlig som han blender naturlig inn i en minglesetting... Fleksibel er bare forbokstaven!"

-Thor Peder Sangsvann

Ruben Gazki FOREDRAG

Personlig utvikling for lagspillere

 • En software upgrade til «teamplayer 2.0»
 • Lær om de ulike lagspillertypene og hvordan motivere og styrke dem
 • Forstå hvordan din personlige utvikling er bra for laget, men også hvordan laget påvirker din personlige utvikling
 • Lær om psykologien som styrer motivasjon, mestring og lykke
 • Hvilke vaner og verdier gir økt produktivitet?
 • Hvordan skape varig endring uten å stole på viljestyrke
 • Lær å forene alles indre motivasjon, for å nå felles mål mer effektivt

Nøkkeltema: Frihet, endring og motivasjon

Les mer om foredraget

«Nøkkelen til frihetsfølelse ikke er flere valg eller fravær av struktur, men tvert imot bedre rammer, avklarte forventninger, bedre disiplin og økt felles måloppnåelse»

Som i alle lagspill blir laget bedre når hver enkelt spiller blir bedre i seg selv. Dette inkluderer ikke bare egne ferdigheter, men også forståelsen for egen posisjon på laget og en felles forståelse for hvor laget er på vei og hvordan man best kan dra i samme retning. 

I dette showbaserte foredraget snur Ruben opp-ned på forståelsen av fenomenene frihet og samarbeid ved å fokusere på psykologien bak. Du får se samspillet mellom individet og teamet på en helt ny måte, og lære hvordan skape endring og fremgang raskt og varig.

Ruben Gazki FOREDRAG

Mytene som dreper lagfølelsen

 • Avslør mytene som skader lagfølelsen
 • Lær å utnytte ulikhetene i teamet
 • Oppdag triggerne til hormonene som skaper fellesskap
 • Se sammenhengen mellom trygghet og produktivitet
 • Få skreddersydde verktøy til deres situasjon
 • Se dine kolleger i et nytt lys og føl inspirasjonen til å lykkes sammen

Nøkkeltema: Fellesskap, trygghet og tillit

Les mer om foredraget

«Det er ikke alltid at det som er mest opplagt funker best»

64% av arbeidere hevder at mangel på samarbeid koster dem 3-5 timer i uken i tapt produktivitet og 20% mener de kaster bort mer enn 6 timer i uken.

Selv team og ledere med de beste intensjoner blir hele tiden bombadert av tips og triks for samarbeid som viser seg å ikke stemme for dem. Det kan handle om ulike former for kontroll eller digitale hjelpemidler. Alt forandres med tiden og det er lett å bli sittende fast i mønstre som ikke lenger er produktive. Resultatet er at både enkeltpersoner og samarbeidet lider, og driften blir mindre effektiv.

I dette showbaserte foredraget gir Ruben Gazki dere en dypere forståelse for hormonene som skaper fellesskap, tillit og lagfølelse.

Ruben Gazki FOREDRAG

Nå INN for å nå UT - Lær å formidle så det kjennes i magen!

 • Lær å «ta» rommet
 • Oppdag den hemmelige psykologien som gjør alt enklere
 • Forstå hvordan nervøsitet faktisk er en styrke!
 • Lær å styre atmosfæren i rommet, så ditt budskap kommer til sin rett
 • Bli bevisst på eget kroppsspråk
 • Steg for steg opplæring med praktiske og visuelle eksempler

Nøkkeltema: Formidling, kroppsspråk og kommunikasjon

Les mer om foredraget

«Alle former for samarbeid, ledelse, service og salg, ja strengt tatt hele livet, baserer seg på kommunikasjon og formidling»

Boot Camp… Den tøffeste treningen skjer i de tøffeste situasjonene… Ruben Gazki har i over 20 år formidlet kunnskap om livets små og store hemmeligheter til verdens tøffeste publikum! 

- nemlig ungdommer. 

Og hvis han kan trollbinde en gjeng med 2-500 ungdommer i et par timer og samtidig formidle store tanker på en måte som de både forstår og tar til seg, så kan han definitivt gi deg noen tips: Hvordan formidle ditt budskap til dine kolleger på en måte som både fenger og engasjerer, og samtidig oppleves tydelig og troverdig.

Synes du det er skummelt eller slitsomt å skulle stille deg opp foran andre? Føler du at du vet hva du vil si, men ikke får det helt frem? 

Ruben Gazki startet sin karriere som gateartist i sin ungdom med det som mål å lære seg å formidle så folk blir stående og bare oppleve. Helt siden da har han opptrådt i alle mulige og umulige sammenhenger, gjort alle feilene i boka, og samlet all kunnskapen du trenger for å lykkes umiddelbart.

Ønsker du å lære hvordan du kan formidle så alle tilstede kjenner det i magen, skjønner hva du brenner for og blir motivert til å sette tankene ut i livet?

Ruben Gazki Konferansier

Underholdning med mening - Svindler med Stil!

Det er mye god stemning i god logistikk! Med Ruben Gazki ved roret sikrer du stødig ledelse og riktig atmosfære gjennom hele arrangementet, enten det gjelder en lang og faglig konferansedag eller en løssluppen gallamiddag.


Ruben har lang erfaring som både entertainer og konferansier med en ekstra styrke når det kommer til å skape akkurat den stemningen som er ønsket til enhver tid, enten det er duket for latter, læring eller feiring. Han kombinerer lang erfaring og god oversikt med treffende humor og showinnslag som fenger og imponerer. Med Ruben Gazki som konferansier kan du lene deg tilbake og slappe av, vel vitende om at både dine gjester og ditt arrangement er i de beste hender.

Ta kontakt!

For en uforpliktende idémyldring!